Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Čeļabinskas "Traktor" tomēr piedāvājuši līgumu aizsargam Vjačeslavam Vojnovam, kurš pēc skandāla un cietumsoda izciešanas pametis NHL un atgriezies Krievijā.

Kā zināms, Čeļabinskas klubam pieder tiesības uz Vojnovu, kurš "Traktor" iesāka savas profesionālās gaitas, pārstāvot šo komandu nu 2006. līdz 2008. gadam, pirms pārcelšanās uz Ziemeļameriku.

Čeļabinskas apgabala gubernators un hokeja kluba "Traktor" prezidents Boriss Dubrovskis ticies ar hokejistu un piedāvājis viņam līgumu, ziņo aģentūra TASS.

"Gubernators apstiprinājis, ka līdzjutēji un klubs vēlas Vojnovu redzēt "Traktor" sastāvā," aģentūrai pastāstīja Dubrovska preses sekretārs Oļegs Griškanovs. "Boriss Dubrovskis viņam izteicis cienīgu piedāvājumu, taču iespējamā līguma summa netiek atklāta. Vojnovs pastāstīja, ka viņam ir piedāvājums arī no Krievijas izlases. Lai tas varētu realizēties, viņam nepieciešams sākt strādāt pie savas fiziskās formas."

Hokejists apsolījis savus nākotnes plānus atklāt nedēļas laikā.

Kā zināms, septembra sākumā Vojnvu atbrīvoja no ieslodzījuma, kurā viņš atradās pēc tiesas sprieduma, apsūdzēts par vardarbību ģimenē, un 22. septembrī hokejists atgriezās Krievijā, lai saglabātu iespēju kādreiz atgriezties spēlēt ASV. Losandželosas "Kings", ko pārstāvēja Vojnovs, viņa līgumu ir iesaldējuši, un neizmaksās līgumā atlikušo summu - 19 miljonus dolāru. Līgums ar Vojnovu bija noslēgts 2013./2014. gada sezonā uz sešiem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!