Foto: F64

Latviešu aizsargs Ralfs Freibergs trešdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Čehijas augstākās hokeja līgas mačā, taču viņa un uzbrucēja Edgara Kuldas pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" komanda savā laukumā ar 2:3 (0:0, 1:1, 1:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Tršinecas "Ocelārži", ko pārstāv uzbrucējs Roberts Bukarts un aizsargs Guntis Galviņš.

Freibergs rezultatīvi asistēja Zlīnas komandas otrajā vārtu guvumā, kad 54. minūtē Dominiks Lakatošs panāca 2:2. Pagarinājuma pirmajā minūtē "Ocelārži" komandai trešo uzvaru pēc kārtas nodrošināja Martins Rūžička.

Freibergs šajā mačā laukumā pavadīja 17 minūtes un 26 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, kā arī nopelnīja divas soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu. Viņš šosezon 27 spēlēs guvis divus vārtus un veicis desmit rezultatīvas piespēles.

Pārējie Latvijas hokejisti šajā spēlē ar rezultativitāti neatzīmējās. Kulda nospēlēja deviņas minūtes un 13 sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Galviņš 22 minūtēs un 41 sekundē metienus pa vārtiem neveica, bet pielietoja vienu spēka paņēmienu un ieguva neitrālu lietderības koeficientu. Bukarts nospēlēja 17 minūtes un 31 sekundi, veica divus metienus pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku raidījumu un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Čehijas čempionāta vadībā ar 57 punktiem 28 spēlēs ir "Ocelārži", kamēr tālāk ar 49 punktiem seko 27 mačus aizvadījusī Libereces "Bīlī Tigrši" un uzbrucēja Māra Bičevska un aizsarga Oskara Cibuļska pārstāvētā Hradeckrālova "Mountfield". Tikmēr "PSG Berani" ar 39 punktiem 27 cīņās ierindojas devītajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!