Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Četru nāciju hokeja turnīrā Liepājā pirmajā spēlē ceturtdien, 7. novembrī, uzvaru guva Baltkrievijas izlase, kas ar 4:2 (0:1, 3:0, 1:1) pieveica Francijas valstsvienību.

Turnīrā Liepājā pirmās dienas otrajā spēlē vēlāk Latvija tiksies ar Slovēniju. Portāls "Delfi" piedāvās šīs spēles teksta tiešraidi.

Mača ceturtajā minūtē Saša Treijē guva francūžiem pirmos vārtos, bet otra trešdaļā baltkrievi pārņēma vadību. Sākumā Andrejs Belevičs un Mihails Stefanovičs ar 71 sekundes intervālu panāca 2:1, bet nepilnas piecas minūtes pirms otrā pārtraukuma Nikolajs Suslo palielināja Baltkrievijas pārsvaru līdz 3:1.

Pēdējās trešdaļas 13. sekundē Giljems Leklerks samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, bet francūžu centieni izglābties no zaudējuma bija nesekmīgi. Divas minūtes pirms pamatlaika beigām Francija nomainīja vārtsargu, ko izmantoja Baltkrievija – Staņislavs Lopačuks raidīja ripu tukšos vārtos.

Par labāko spēlētāju Baltkrievijas komandā atzina aizsargu Nikolaju Stasenko, bet francūžiem labākais bija uzbrucējs Damjēns Fleī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!