Latvijas hokeja izlases aizsargu Oskara Cibuļska un Uvja Balinska pārstāvētā komanda Litvīnovas "Verva" pirmdien Čehijas ekstralīgas spēlē uzvarēja Brno "Kometa", kuras rindās spēlēja Ralfs Freibergs.

"Verva" viesos ar rezultātu 4:2 (0:1, 3:0, 1:1) uzvarēja "Kometa".

Oskars Cibuļskis laukumā pavadīja 19 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā izdarīja trīs metienus pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Viņa komandas biedrs Uvis Balinskis laukumā nospēlēja par desmit sekundēm vairāk, izdarīja divus metienus pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderību -1.

Zaudētāju rindās Freibergs laukumā pabija nepilnas deviņas ar pusi minūtes un spēli noslēdza ar negatību lietderību -1.

Citā spēlē Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" viesos ar rezultātu 7:2 (4:0, 2:1, 1:1) sagrāva Karlovi Varu "Energie".

Galviņš nospēlēja 15 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā reizi meta pa vārtiem, nopelnot lietderības koeficientu +2.

Pie panākuma tika arī Māris Bičevskis un viņa pārstāvētā "Mlada Boleslav", kas viesos ar rezultātu 2:1 (0:0, 0:1, 1:0, 1:0) papildlaikā uzveica Česke Budejovices "Motor".

Uzbrucējs laukumā pavadīja 14 minūtes un piecas sekundes, to laikā atzīmējoties ar vienu metienu, diviem spēka paņēmieniem un trim no 16 uzvarētiem iemetieniem. Spēli viņš noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon Čehijas spēcīgākajā līgā spēlē 14 komandas. Covid-19 pandēmijas dēļ vienības aizvadījušas atšķirīgu spēļu skaitu - no četriem līdz astoņiem mačiem.

"Ocelārži" ar 11 punktiem četros mačos ir piektā, Bičevska vienībai piecās spēlēs astoņi punkti un septītā pozīcija, kamēr "Verva" ar trim punktiem piecās spēlēs atrodama 12. vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!