Foto: F64

Latviešu aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" komanda sestdien apstājās Čehijas čempionāta ceturtdaļfinālā.

"Mountdield" vienība ceturtajā spēlē izbraukumā ar rezultātu 2:3 (2:2, 0:0, 0:1) piekāpās Brno "Kometa", sērijā līdz četrām uzvarām piekāpjoties ar 0-4.

Bičevskis šajā mačā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. Viņš nospēlētajās 15 minūtēs un 54 sekundēs divas reizes meta pa vārtiem, veica vienu spēka paņēmienu, uzvarēja piecos no 11 iemetieniem, iekrāja četras soda minūtes un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Tikmēr Cibuļskis šajā mačā laukumā pavadīja 17 minūtes un 47 sekundes, kuru laikā pa vārtiem nemeta un bloķēja trīs raidījumus, dueli noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Cibuļskis regulārajā čempionātā 48 spēlēs guva trīs vārtus un veica deviņas rezultatīvas piespēles, kamēr Bičevskis 41 mačā atzīmējās ar diviem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm. Izslēgšanas turnīrā tikai sestdien Bičevskis tika pie pirmā punkta, kamēr Cibuļskis četrās spēlēs palika bešā.

Citā ceturtdaļfināla pārī aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" ar 2-0 atrodas vadībā pret Vitkovices "Ridera".

Ziņots, ka zaudējumus Čehijas čempionāta izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā piedzīvoja latviešu aizsarga Ralfa Freiberga un uzbrucēja Edgara Kuldas pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani", kā arī uzbrucēja Roberts Bukarta pārstāvētā Prāgas "Sparta".

Čehijas čempionāta regulārajā turnīrā uzvarēja Libereces "Bīlī Tigrši", otrajā vietā bija Tršinecas "Ocelārži", bet trešo vietu ieņēma Plzeņas "Škoda", šīm trim vienībām nodrošinot ceļazīmi uz Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgas nākamās sezonas turnīru.

Ceturto vietu ieņēma Hradeckrālovas "Mountfield". Tikmēr Zlīnas "PSG Berani" bija devītā, bet Prāgas "Sparta" noslēdza pirmo desmitnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!