Foto: F64

Latvijas hokeja izlases aizsargi Oskars Cibuļskis un Guntis Galviņš svētdien atzīmējās ar rezultatīvām piespēlēm Čehijas ekstralīgas spēlēs.

Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" savā laukumā ar 4:3 (2:2, 1:0, 0:1, 1:0) pagarinājumā uzveica Karlovi Vari "Energia" vienību.

Galviņš rezultatīvi asistēja septītajā minūtē, palīdzēdams atklāt mača rezultātu. Viņš uz ledus pavadīja 19 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā piecas reizes meta pa vārtiem, tika pie divām soda minūtēm un pozitīva lietderības koeficienta +2.

Tikmēr Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" viesos ar 5:6 (2:1, 2:2, 1:3) piekāpās Litvīnovas "Verva" komandai.

Cibuļskis asistēja komandas trešajos vārtos, otrā perioda 12 minūtē palīdzot panākt 3:3. Viņš nospēlēja 11 minūtes un 28 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu.

Savukārt Bičevskis nebija spēles pieteikumā.

Citā mačā Ralfs Freibergs nospēlēja 18 minūtes, palīdzēdams Zlīnas "PSG Berani" viesos ar 7:0 (3:0, 2:0, 2:0) sagraut Brno "Kometa" vienību. Tikmēr ar pieciem metieniem pa vārtiem izcēlās Roberts Bukarts, kura pārstāvētā Ostrovas "Vītkovice Ridera" izbraukumā ar 1:4 (1:2, 0:1, 0:1) piekāpās Plzeņas "Škoda" hokejistiem.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajām komandām turnīra tabulā visaugstāk ir aizsargs "Ocelārži", kas ar 18 punktiem ieņem otro vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!