Foto: F64

Latvijas aizsargs Oskars Cibuļskis guva vārtus, bet Uvis Balinskis rezultatīvi piespēlēja, taču viņu pārstāvētā Litvīnovas "Verva" piektdien rezultatīvā Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē viesos tomēr zaudēja.

Balinska un Cibuļska pārstāvētā Litvīnovas "Verva" komanda viesos ar 4:5 (0:2, 3:1, 1:2) zaudēja Pilzenes "Škoda".

Cibuļskis guva komandas otros vārtus, 30.minūtē panākot 2:3. 17 minūtēs un trijās sekundēs laukumā viņš izpildīja vienu metienu pa vārtiem, saņēma četras soda minūtes pirmajā trešdaļā, pirmā noraidījuma laikā mājiniekiem atklājot rezultātu spēlē. Mačā viņam arī lielisks +/- rādītājs trīs.

Balinskis 58.minūtē rezultatīvi piespēlēja Rihardam Jarušekam mača pēdējo vārtu guvumā. Aizsargs uz ledus pavadīja 20 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā pielietoja vienu spēka paņēmienu un iekrāja mačā labāko +/- rādītāju +4.

Vārtus savā laukumā Ostravas "Vītkovice Ridera" rindās guva arī aizsargs Guntis Galviņš, taču nācās piedzīvot zaudējumu pret Prāgas "Sparta" ar 1:2 (0:0, 0:0, 1:2).

Galviņš komandas vienīgos vārtus guva 48.minūtē, pēc iemetiena ar plaukstas metienu no borta uzmetot vārtu virzienā un izlīdzinot rezultātu - 1:1. 19 minūtēs un 43 sekundēs laukumā viņš pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu un divreiz meta pa vārtiem.

Uzvaru viesos izcīnīja aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kas ar 3:2 (0:1, 1:1, 2:0) pārspēja "Olomouc".

Freibergs uz ledus pavadīja 19 minūtes un 13 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem un iekrāja +/- rādītāju +1.

Vēl vienā cīņā uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav" viesos tiekas ar Brno "Kometa".

Čehijas ekstralīgā šosezon spēlē 14 komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!