Foto: LETA

Latviešu aizsargs Oskars Cibuļskis piektdien guva vārtus, bet uzbrucēji Māris Bičevskis un Edgars Kulda atzīmējās ar rezultatīvām piespēlēm, viņu pārstāvētajām komandām ciešot zaudējumus Čehijas čempionāta spēlēs.

Cibuļska un Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" viesos ar rezultātu 5:8 (3:3, 0:2, 2:3) piekāpās "Mlada Boleslav" vienībai.

Cibuļskis vārtus guva mača piektajā minūtē, kad ātrā pretuzbrukumā bija pirmais pie atlēkušās ripas un atklāja spēles rezultātu. Savukārt Bičevskis rezultatīvi asistēja trešā perioda astotajā minūtē, kad latviešu komandas biedrs panāca neizšķirtu 5:5. Tiesa, pēc tam laukuma saimnieki guva trīs bezatbildes vārtus.

Cibuļskis šajā duelī uz ledus pavadīja 21 minūti un 28 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, kamēr Bičevskis 15 minūtēs un deviņās sekundēs veica vienu metienu un uzvarēja septiņos no 21 iemetiena. Abi latvieši dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Cibuļskis šajā sezonā 34 spēlēs guvis divus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles, kamēr Bičevskis 35 mačos atzīmējies ar diviem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Tāpat neveiksmi cieta Kuldas un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani", kas savā laukumā ar 1:2 (0:0, 1:0, 0:2) atzina "Olomouc" pārākumu.

Kulda šosezon 38 mačos atzīmējies ar deviņiem vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, kamēr Freibergs 38 cīņās guvis četrus vārtus un veicis 15 rezultatīvas piespēles.

Čehijas čempionāta vadībā ar 75 punktiem 38 spēlēs ir aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", savukārt ceturtā ar 69 punktiem 34 mačos ir Hradeckrālovas "Mountfield". Tikmēr uzbrucēja Roberta Bukarta jaunā komanda Prāgas "Sparta" ar 56 punktiem 37 spēlēs ir devītajā vietā, bet Zlīnas "PSG Berani" ar 53 punktiem 38 cīņās atrodas desmitajā pozīcijā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!