Foto: AFP/Scanpix
Uzvaru nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien izcīnīja Latvijas uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas “Senators” komanda, kas izbraukumā ar rezultātu 3:2 (1:2, 0:0, 1:0, 1:0) papildlaikā pārspēja Bufalo “Sabres” vienību.

Līdz ar to “Senators” pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

Daugaviņš šajā mačā laukumā pavadīja 12 minūtes un astoņas sekundes, no kurām divas minūtes un 28 sekundes spēlēja mazākumā, bet 19 sekundes vairākumā. Šajā laikā viņš izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, bet spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Uzvarētājiem ar vārtu guvumiem izcēlās Milans Mihaleks, Pīters Redžins un Džereds Kovens, kura kontā uzvaras vārti, kamēr “Sabres” vienībā precīzi bija Pols Ščečura un Tailers Ennis.

Tikmēr Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Vinipegas “Jets” savā laukumā ar 2:1 (0:0, 1;1, 1:0) pieveica Minesotas “Wild” komandu.

Kulda šim mačam nebija pieteikts. Jau vēstījām, ka Latvijas aizsargs ievietots neaizsargāto spēlētāju sarakstā. 24 stundu laikā Kuldu savā īpašumā var iegūt jebkurš NHL klubs, bet, ja tas nenotiks, Kulda tiks nosūtīts uz "Jets" fārmklubu Sentdžonsas "IceCaps", kas spēlē Amerikas Hokeja līgā (AHL).

“Jets” komandas labā aizvadītajā mačā ar vārtu guvumiem izcēlās Zaks Bogosjans un Braiens Litls, kamēr “Wild” vienībā precīzs bija Gilerme Latendresse.

NHL kopvērtējumā “Jets” ar 32 punktiem 30 spēlēs ir desmitajā vietā, bet “Senators” ar 32 punktiem 32 spēlē ir pozīciju zemāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!