Foto: F64

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš svētdien Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē tika pie divām rezultatīvām piespēlēm un palīdzēja Izerlonas "Roosters" uzvarēt Švenningenes "Wild Wings", kuras rindās vienā vārtu guvumā asistēja Miks Indrašis.

"Roosters" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (1:1, 2:1, 0:0) pārspēja "Wild Wings".

Daugaviņš vispirms asistēja mājinieku pirmajos vārtos, bet otrajā periodā pēc viņa un Raiena Okonora piespēlēm vairākumā uzvaru nesošos vārtus guva Emils Puarjē. Latvijas uzbrucējs kopā uz ledus bija 17 minūtes un 28 sekundes, kuru laikā uzvarēja vienā no četriem iemetieniem, četras reizes meta pa pretinieku vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Tikmēr pretinieku rindās Indrašis tika pie rezultatīvas piespēles otrajā trešdaļā, palīdzot izlīdzināt rezultātu 2:2. Indrašis duelī uz ledus bija 22 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā vienu reizi zaudēja iemetienā, trīs reizes meta pa vārtiem un bloķēja vienu metienu, sakrājot pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šosezon Daugaviņš 54 spēlēs guvis 21 vārtus un atdevis 26 rezultatīvas piespēles, kamēr Indrašis 50 mačos ticis pie deviņiem vārtiem un 20 rezultatīvām piespēlēm.

"Roosters" ar 73 punktiem 54 cīņās turnīra tabulā ieņem 11. vietu, bet "Wild Wings" ar 71 punktu 53 spēlēs ierindojas pozīciju zemāk 15 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!