Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš svētdien tika pie rezultatīvas piespēles Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē, viņa pārstāvētajai Izerlonas "Roosters" gūstot panākumu pār Šveningeres "Wild Wings", kuras rindās spēlē Miks Indrašis.

"Roosters" izbraukumā ar rezultātu 3:2 (1:2, 1:0, 0:0, 1:0) pagarinājumā izcīnīja uzvaru pār "Wild Wings".

Daugaviņš asistēja komandas pirmajā vārtu guvumā, kad spēles piektajā minūtē pēc viņa un Kolina Ugbekīlles piespēlēm vārtus guva Brents Redeke. Turpinājumā pirmajā trešdaļā laukuma saimnieki guva divus vārtus, taču otrā perioda sākumā rezultātu izlīdzināja Tims Benders.

Uzvaru nesošos vārtus pagarinājuma ceturtajā minūtē guva Jevgēņijs Alanovs.

Daugaviņš šajā mačā laukumā bija 18 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā uzvarēja četros no sešiem iemetieniem, divas reizes meta pa pretinieku vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Tikmēr Indrašis pretinieku rindās uz ledus pavadītajās 18 minūtēs un 39 sekundēs statistikas rādītājos neatzīmējās un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Turnīra tabulā "Roosters" ar 56 punktiem 40 spēlēs ierindojas 11. vietā, bet Mika Indraša pārstāvētā "Wild Wings" ar 52 punktu 39 cīņās ir pozīciju zemāk, apsteidzot trīs komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!