Foto: F64
Vārtus Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien guva Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, bet viņa pārstāvētā Binhemtonas "Senators" komanda izbraukumā ar rezultātu 3:4 (0:0, 1:3, 2:0, 0:1) papildlaikā piekāpās Norfolkas "Admirals" vienībai.

Latvijas uzbrucējs precīzs bija 65 sekundes pirms mača pamatlaika beigām, tobrīd izlīdzinot rezultātu 3:3.

Daugaviņš šajā spēlē izdarīja divus metienus pa vārtiem un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Uzvaras vārtus divas minūtes pirms papildlaika beigām, realizējot skaitlisko vairākumu, guva Marks Andrē Beržerons.

Šīs sezonas 45 spēlēs Daugaviņš tagad ir guvis 11 vārtus un izdarījis 20 rezultatīvas piespēles, kā arī ticis pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Citā spēlē sestdien zaudējumu piedzīvoja arī Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čikāgas "Wolves" komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 3:4 (1:0, 0:1, 2:2, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Ebotsfordas klubam "Heat".

Kulda šajā mačā nepiedalījās, jo piektdien viņš tika izsaukts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Atlantas "Thrashers".
Paredzams, ka Kulda laukumā dosies jau sestdien, kad "Thrashers" izbraukumā spēkosies ar Karolīnas "Hurricanes" hokejistiem.

AHL regulārā čempionāta kopvērtējumā "Senators" ar 54 punktiem 50 spēlēs joprojām ieņem piekto vietu Austrumu konferences Austrumu divīzijā.
Savukārt "Wolves" komanda ar 56 punktiem 53 mačos atrodas septītajā pozīcijā Rietumu konferences Rietumu divīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!