Foto: AFP/Scanpix/LETA

Pieredzējušais latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš karjeru turpinās spēcīgākās Vācijas hokeja līgas (DEL) komandā Izerlonas "Roosters", pavēstījusi vienība.

Līgums parakstīts uz vienu sezonu.

Pērn 34 gadus vecais Daugaviņš noslēdza divu gadu līgumu ar Šveices klubu "Bern", taču pēc neveiksmīgas iepriekšējās sezonas komandā notikušas vairākas pārmaiņas, turklāt jauna darbavieta tika meklēta arī latvietim.

Nu par tādu kļuvusi DEL komanda "Roosters", kurā iepriekšējo sezonu noslēdza latviešu aizsargs Ralfs Freibergs. Šī vienība pagājušajā sezonā ieņēma 12. vietu starp 15 konkurentēm.

"Zinu savu jauno treneri un apzinos, ka nākamajā sezonā mums būs komanda, kas cīnīsies par katru laukuma centimetru. Tāda ir arī mana ambīcija. Vēlos, lai laukumā demonstrējam labu hokeju un cīnāmies par vietu izslēgšanas turnīrā," pauda Daugaviņš.

"Roosters" galvenais treneris ir amerikānis Kurts Klainendorsts, kurš savulaik vadīja Amerikas Hokeja līgas klubu Bingemtonas "Senators" - tajā savulaik spēlēja Daugaviņš.

Daugaviņš iepriekšējā sezonā Bernes komandas sastāvā 34 mačos izcēlās ar 25 (10+15) rezultativitātes punktiem. Klubs gan sezonu noslēdza vien 11. vietā un palika bez iespējas piedalīties izslēgšanas turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!