Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš izdarīja divas rezultatīvas piespēles, otrdien Šveices hokeja augstākās līgas (NL) spēlē palīdzot savai komandai "Bern" uzvarēt uzbrucēja Denisa Smirnova un aizsarga Sanda Smona pārstāvēto Ženēvas "Servette".

"Bern" savā laukumā pagarinājumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 0:2, 1:0, 1:0) pārspēja Šveices vicečempioni "Servette".

Spēles 52. minūtē Daugaviņš izdarīja asu metienu pa "Servette" vārtiem, bet Tristans Šervejs ar atkārtotu mēģinājumu panāca rezultātu 2:2. Savukārt jau papildlaikā latvietis veiksmīgi ielauzās zonā, Šervejam pēc Daugaviņa un Ramona Unterzandera piespēles vēlreiz pārspējot pretinieku vārtsargu.

Smirnovs laukumā bija 11 minūtes un 12 sekundes, tostarp divas minūtes un astoņas sekundes spēlējot vairākumā. Savukārt Smons nospēlēja divas minūtes un 58 sekundes.

Zaudējumu pagarinājumā piedzīvoja uzbrucēja Ronalda Ķēniņa komanda "Lausanne", kas ar 3:4 (2:0, 0:2, 1:1, 0:1) piekāpās "Zug" hokejistiem.

Ronalds Ķēniņš laukumā aizvadīja 14 minūtes un 42 sekundes, tostarp divas minūtes un 46 sekundes spēlējot vairākumā un 21 sekundi – mazākumā. Viņš uzvarēja abos iemetienos, kuros piedalīja.

Ivars Punnenovs "Tigers" vārtos atvairīja 38 "Ambri-Piotta" hokejistu mestās ripas, bet trīs reizes bija nespēcīgs. "Tigers" ar 1:3 (1:0, 2:0, 1:0) atzina pretinieku pārākumu.

Turnīra tabulā visas četras Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas atrodas līdzās. "Lausanne" ar 24 punktiem 17 spēlēs ir devītā, "Tigers" ar 20 punktiem 19 mačos ieņem desmito pozīciju, "Bern" ar 19 punktiem 18 cīņās ir 11., bet "Servette" ar 16 punktiem 18 dueļos ir priekšpēdējā 13 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā Nacionālās līgas turnīra finālā Ženēvas "Servette" piekāpās "Zug" hokejistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!