Foto: Optibet Hokeja līga
"Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga" ceturtdien Viļņā cieta zaudējumu "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē.

Daugavpilieši ar 3:5 (1:1, 2:2, 0:2) piekāpās Viļņas "Hockey Punks" vienībai.

Uz Tada Kumeļauska vārtu guvumu viesi atbildēja ar trim "goliem" Vadima Vabiščeviča, Maksima Pumpiņa un Maksima Galilejeva vairākumā gūtajiem vārtiem, 33.minūtē panākot 3:1.

Atlikušajā laikā vārtus guva tikai mājinieki.

Aleksandrs Mucenieks atvairīja 33 no 38 mājinieku metieniem, bet par labāko Daugavpils komandā tika atzīts aizsargs Daniils Andrejevs, kura kontā viena rezultatīva piespēle.

Mājiniekiem divus vārtus guva Kumeļausks, trīs rezultatīvas piespēles Edgara Ribakova kontā, bet pa diviem punktiem sakrāja arī Maurs Baltrukonis (1+1), Toms Tiļļa un Oskars Šelds (abiem - 0+2).

Par labāko mājinieku rindās tika atzīts uzvaras vārtu autors uzbrucējs Laisvīds Kudrevičs.

Tabulas galvgalī ar 58 punktiem 30 mačos atrodas "Mogo"/LSPA komanda, 47 punkti 29 cīņās ir "Zemgale"/LLU komandai, bet 41 punkts 29 cīņās - Rīgas "Dinamo". 35 punkti 30 cīņās ir "Prizmai", 31 punktu 29 mačos guvusi Hokeja skola "Rīga", 23 punkti 29 mačos ir Viļņas "Hockey Punks", bet 30 cīņās - Kauņas "City". Elektrēnu "Energija" 30 spēlēs ir sakrājusi 22 punktus, bet divi punkti 30 spēlēs ir "Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga" hokejistiem.

Šosezon līgā spēlē deviņas komandas - sešas no Latvijas un trīs no Lietuvas.

2021./2022.gada sezonā savu pirmo Latvijas čempionu titulu izcīnīja Jelgavas "Zemgale"/LLU, sērijā ar 4-0 pieveicot iepriekšējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!