Foto: F64
Latvijas "Optibet" hokeja virslīgas (OHL)komanda Daugavpils "Dinaburga" ceturtdien izbraukumā cīņā par sesto vietu turnīra tabulā ar 2:1 (0:0, 2:0, 0:1) uzvarēja "Rīgu".

Viesiem uzvarai pietika ar diviem otrās trešdaļas nogalē gūtiem vārtiem. 38.minūtē precīzs metiens vairākumā pēc Mārtiņa Jakovļeva un Kirila Jelagina piespēlēm padevās Renātam Vabiščevičam, bet 28.sekundes pirms otrā pārtraukuma pēc vēl vienas Jelagina piespēles vārtus guva Imants Ļeščovs - 2:0 viesu labā.

Mājieniekiem izdevās vienus vārtus atspēlēt 43.minūtē, kad pēc Gustava Ozoliņa piespēles "golu" iemeta Martins Rodrigo Laviņš, taču vairāk izdarīt mājinieki nepaspēja.

OHL čempionātā ar 41 punktu 24 spēlēs pirmo vietu ieņem "Olimp", tālāk ar 36 punktiem 26 mačos seko "Liepāja", bet "Kurbads" ir tikpat punktu, aizvadot 25 dueļus. "Mogo" ir 33 punkti 23 mačos, 29 punkti 26 cīņās ir "Zemgale"/LLU komandai, bet pirmo sešinieku ar 18 punktiem 26 mačos noslēdz Daugavpils "Dinaburga". Ar 12 punktiem 25 spēlēs seko "Rīga" un ar deviņiem punktiem 25 mačos - "Prizma"/IHS.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!