Foto: F64

Rīgas "Dinamo" sestdien "Optibet" "Optibet" Hokeja līgas (OHL) mačā pagarinājumā tika pie panākuma, kamēr citā mačā graujošu uzvaru izcīnīja "Mogo"/LSPA vienība.

"Dinamo" viesu lomā ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 1:0) uzvarēja Hokeja skolu "Rīga", izcīnot sesto panākumu pēc kārtas.

Laukuma saimniekus spēles piektajā minūtē vadībā izvirzīja Rodions Boltramovičs, bet 16. minūtē neizšķirtu panāca Koba Jass.

Otrās trešdaļas ievadā vārtus "Dinamo" labā guva Emīls Ezītis, taču Raivis Strazdiņš izlīdzināja rezultātu (2:2).

Trešajā periodā nevienai no komandām negūstot vārtus, pagarinājuma pēdējā minūtē uzvaru nesošos vārtus guva Georgijs Pujacs.

"Mogo"/LSPA savā laukumā ar rezultātu 7:2 (4:0, 2:1, 1:1) pārliecinoši uzvarēja Viļņas "7bet-Hockey Punks".

Rīgas komandas labā vārtus guva Dāniels Gontars, Harijs Šmits, Artūrs Ozoliņš, Kārlis Ozoliņš, Niks Zīle, Rolands Strautiņš un Rūdolfs Maslovskis.

Viesu rindās ar precīziem metieniem izcēlās Tads Kumeļausks un Edgars Ribakovs.

Turnīra tabulas galvgalī ar 15 punktiem deviņās spēlēs ir "Zemgale"/LLU, bet otrajā pozīcijā ar 15 punktiem septiņos mačos ir "Mogo"/LSPA komanda, kurai ar tādu pašu punktu skaitu astoņās spēlēs seko Rīgas "Dinamo", kamēr sešus punktus septiņos mačos guvusi Hokeja skola "Rīga". Piektā ar četriem punktiem sešās spēlēs ir Viļņas "7bet-Hockey Punks", sestajā pozīcijā ar diviem punktiem piecos mačos "Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga", divi punkti piecos dueļos ir Kauņas "City", bet bez punktiem ir piecas neveiksmes piedzīvojusī Rīgas "Prizma" un četros mačos zaudējusī Elektrēnu "Energija".

Šosezon līgā spēlēs deviņas komandas - sešas no Latvijas un trīs no Lietuvas.

2021./2022.gada sezonā savu pirmo Latvijas čempionu titulu izcīnīja Jelgavas "Zemgale"/LLU, sērijā ar 4-0 pieveicot līdzšinējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!