Foto: EPA/LETA
Kolorādo „Avalanche” uzbrucēji Mets Dušīns un Tomass Fleišmans līdz ar Karolīnas „Hurricanes” kapteini Ēriku Stālu nosaukti par aizvadītās nedēļas Nacionālās Hokeja līgas (NHL) zvaigznēm.

Dušīns pagājušonedēļ kļuva par līgas rezultatīvāko spēlētāju, sakrājot septiņus punktus (četri vārti plus trīs piespēles) un divās spēlēs guva uzvaras vārtus, pagarinot Kolorādo komandas uzvaru sēriju līdz sešiem mačiem un nodrošinot tai pirmo vietu Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā.

Arī Tomašs Fleišmans aizvadītajā nedēļā guva četrus vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles savas jaunās komandas sastāvā, jo „Avalanche” pievienojās tikai 30. novembrī no Vašingtonas „Capitals”.

Karolīnas „Hurricanes” kapteinis Ēriks Stāls trijās pagājušās nedēļas spēlēs guva četrus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, palīdzot Kolorādo komandai izcīnīt trīs uzvaras pēc kārtas un pietuvoties astotajai vietai Austrumu konferencē. Nedēļu Stāls noslēdza ar „hat-trick” spēlē pret Anaheimas „Mighty Ducks”, kas bija viņa 12. „hat-trick” NHL karjerā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!