Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Anaheimas "Ducks" kapteinis Raiens Geclafs izteicies, ka viens no labākajiem pasaules uzbrucējiem Aleksandrs Ovečkins ar savu spēli apkauno šo sporta veidu.

Spēlē starp "Ducks" un Ovečkina pārstāvēto Vašingtonas "Capitals" starp abiem hokejistiem izcēlās konflikts, pēc kura Geclafs nāca klajā ar saviem izteikumiem.

"Es nezināju, ka viņš visu vakaru kritīs uz ledus. Šī viņa spēles sastāvdaļa ir apkaunojoša. Viņš ir lielisks spēlētājs, kurš gūst vārtus un rada momentus, taču viņš ar savu tēlošanu apkauno hokeju," pēc mača sašutis sacīja Geclafs.

Ovečkins spēles laikā veica spēka paņēmienu pret Geclafu, kurš pēc tam viņam atbildēja ar sitienu ar nūju. "Man nevajadzēja viņam sist ar nūju. Taču pirms tam es pieskāros viņa rokai, un viņš nokrita uz ledus. Visas šīs lietas apkauno spēli," turpināja "Ducks" kapteinis.

Aizvadītajā mačā Ovečkins kļuva par NHL sezonas labāko vārtu guvēju. Viņa kontā tagad ir 36 vārti 57 spēlēs. Ar 57 rezultativitātes punktiem krievs ir sestajā vietā līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!