Foto: LETA
Latvijas hokeja uzbrucēju Andra Džeriņa un Roberta Bukarta pārstāvētās komandas piektdien cieta zaudējumus Čehijas čempionāta spēlēs.

Džeriņa pārstāvētā Hradeckrāloves "Mountfield" komanda viesos ar rezultātu 3:4 (2:0, 0:3, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Plzeņas "Škoda" hokejistiem.

Džeriņš šajā spēlē laukumā bija 18 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa pretinieku komandas vārtiem un uzvarēja 13 no 21 iemetienos. Cīņu latviešu uzbrucējs noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon Džeriņš septiņās spēlēs guvis vienus vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles, kā arī savācis pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Tikmēr Bukarta pārstāvētā "Zlin" ar rezultātu 1:5 (0:1, 1:3, 0:1) viesos zaudēja Prāgas "Sparta" komandai.

Bukarts šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un 45 sekundes, izdarot divus metienus pa "Sparta" vārtiem un spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bukarts šosezon sešās spēlēs guvis trīs vārtus un atdevis divas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Ar astoņās spēlēs izcīnītiem deviņiem punktiem "Mountfield" kopvērtējuma tabulā ieņem devīto vietu, kamēr "Zlin" ar sešiem punktiem sešās spēlēs ir 11.pozīcijā starp 14 turnīra komandām.

Bukarts "Zlin" komandai pievienojās pērn novembrī, bet Džeriņš "Mountfield" rindas papildināja starpsezonā. Abi uzbrucēji pirms tam pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandu Rīgas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!