Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Andris Džeriņš svētdien palīdzēja Hradeckrāloves "Mountfield" komandai Čehijas čempionāta spēlē ar rezultātu 3:2 (1:0, 2:1, 0:1) apspēlēt "Olomouc" vienību.

Džeriņš palika bez rezultativitātes punktiem, laukumā pavadot 11 minūtes un 18 sekundes. Uzbrucējs veica vienu metienu, uzvarēja trijos no desmit iemetieniem, kuros piedalījās, un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Džeriņš šosezon 15 spēlēs iemetis četrus vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr piekto neveiksmi pēc kārtas svētdien piedzīvoja Roberta Bukarta pārstāvētā "Zlīn" vienība, kas savā laukumā ar 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) zaudēja Homutovas "Pirāti" komandai.

Bukarts laukumā bija 21 minūti un desmit sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa pretinieku komandas vārtiem un izpildīja vienu spēka paņēmienu, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon Bukarts 21 spēlē guvis deviņus vārtus un deviņas reizes asistējis partneriem, ar 18 punktiem būdams kluba rezultatīvākais spēlētājs.

Ar 38 punktiem 25 spēlēs Mountfield" ieņem piekto vietu kopvērtējumā, kamēr "Zlīn" ar 24 punktiem 22 mačos ir 12. pozīcijā 14 komandu vidū.

Bukarts "Zlīn" komandai pievienojās pērn novembrī, bet Džeriņš "Mountfield" rindas papildināja starpsezonā. Abi uzbrucēji pirms tam pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubu Rīgas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!