Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Andris Džeriņš otrdien palika bez rezultativitātes punktiem Čehijas čempionāta spēlē, kurā viņa pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" komanda savā laukumā ar 9:3 (5:0, 0:1, 4:2) sagrāva Homutovas "Pirāti" vienību.

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Jirži Šimāneks, kamēr Jaroslavs Bednāržs tika pie vārtu guvuma un trim rezultatīvām piespēlēm, bet Rudolfs Červenijs atzīmējās ar četrām piespēlēm partneru vārtu guvumos.

Džeriņš šajā spēlē laukumā bija 17 minūtes un 14 sekundes, kuru laikā izpildīja vienu metienu pa vārtiem, uzvarēja 14 no 22 iemetieniem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +2.

"Mountfield" komanda piecās šogad aizvadītajās spēlēs guvusi četras uzvaras, bet Džeriņš šosezon 28 mačos atzīmējies ar desmit vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Čehijas čempionāta līderpozīcijā ar 80 punktiem 39 mačos atrodas Libereces "Bīlī Tigrši" komanda, bet "Mountfield" vienība ar 65 punktiem 37 spēlēs ir sestā. Tikmēr cita uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā "Zlīn" komanda ar 50 punktiem 39 dueļos atrodama 11.pozīcijā 14 komandu vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!