Foto: F64

Latvijas hokejists Mārtiņš Dzierkals piektdien Čehijas ekstralīgas spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, taču tas neglāba viņa un Kristofera Binduļa pārstāvēto Česke Budejovices "Motor" no neveiksmes. Arī Miks Indrašis Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, sekmējot Šveningeres "Wild Wings" uzvaru.

"Motor" savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:0, 1:0, 0:1, 0:1) pagarinājumā atzina "Olomouc" pārākumu.

38.minūtē pēc Dzierkala un Lukaša Peha piespēlēm vārtus guva Milans Gulašs.

Latvijas hokejists laukumā kopā bija 18 minūtes un 41 sekundi, no kurām astoņas minūtes un 57 sekundes spēlēja vairākumā. Viņš arī laukumā pavadītajā laikā divas reizes meta pa pretinieku vārtiem un noslēdza maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bindulis uz ledus pavadīja 19 minūtes un 20 sekundes, piecas minūtes un 31 sekundi spēlējot mazākumā. Aizsargs bloķēja četrus pretinieku metienus, nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu un izpildīja vienu metienu pa vārtiem, sakrājot negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Motor" ar izcīnītiem desmit punktiem sešos mačos turnīra tabulā ieņem piekto vietu.

Indraša pārstāvētā "Wild Wings" izbraukumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 2:1, 0:1) pārspēja Brēmerhāfenes "Pinguins".

Indrašis asistēja komandas trešajos vārtos, kad vairākumā pēc viņa un Villes Lajunena piespēlēm vārtus guva Fils Hungerekers.

Latvijas hokejists uz ledus pavadīja 11 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā uzvarēja divos iemetienus, četras reizes meta pa pretinieku vārtiem, un noslēdza maču ar lietderības koeficientu +1.

DEL kopvērtējumā "Wild Wings" ar 12 punktiem sešās spēlēs ieņem ceturto vietu, bet Kaspara Daugaviņā pārstāvētā Izerlonas "Roosters" ar izcīnītiem trīs punktiem sešps mačos turnīra tabulā ierindojas 14.pozīcijā 15 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!