Foto: Reuters/Scanpix
Čikāgas "Blackhawks" uzbrucējs Džonatans Tēvss, Sanhosē "Sharks" vārtsargs Anti Niemi un Ņūdžersijas "Devils" vārtsargs Johans Hedbergs nosaukti par labākajiem Nacionālās Hokeja līgas (NHL) februāra mēneša labākajiem spēlētājiem.

"Blackhawks" kapteinis Džonatans Tēvss ar sešiem gūtiem vārtiem un 15 rezultatīvām piespēlēm ir februāra rezultatīvākais līgas spēlētājs. Viņš guva punktus 10 no 13 spēlēm šai mēnesī, palīdzot komandai pakāpties uz piekto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, turklāt trijos mačos tieši Tēvsa gūtie vārti nodrošināja "Blackhawks" uzvaru.

Sanhosē "Sharks" vārtsargs Anti Niemi februārī atvairīja 93,4% metienu un trīs no 13 spēlēm pabeidza "sausā", neielaižot savos vārtos nevienu ripu. Sanhosē komanda februāra mēnesi pabeidza kā Klusā okeāna divīzijas līderi un trešajā vietā Rietumu konferencē.

Ņūdžersijas "Devils" vārtsargs Johans Hedbergs februārī aizvadīja 10 spēles, kurās atvairīja 94,3% metienu, un divas spēles aizvadīja "sausā". "Devils" vārtos 37 gadus vecais zviedrs nonāca pēc tam, kad 6. februārī ceļgala traumu guva komandas pamatvārtsargs Martins Brodērs, un nodrošināja komandai septiņas uzvaras pēc kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!