Foto: Publicitātes foto

Par Optibet hokeja līgas (OHL) oktobra mēneša MVP jeb vērtīgāko spēlētāju nosaukts HK "Mogo" komandas uzbrucējs Elvis Želubovskis, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Aizvadītajās septiņās OHL čempionāta spēlēs Želubovskis izcēlās ar četriem gūtiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

"Mogo" vienība oktobra septiņos mačos izcīnīja piecas uzvaras un šobrīd OHL čempionāta kopvērtējumā ar 27 punktiem ieņem pirmo vietu.

"Vispirms vēlos teikt lielu paldies komandas partneriem, bez viņiem šo apbalvojumu nebūtu ieguvis. Šosezon "Mogo" vienībā ir lielisks kolektīvs un fantastisks treneru korpuss. Tāpat vēlos pateikties "Mogo" vadībai, kas izdarījuši visu, lai mēs atkal spētu cīnīties par līderpozīcijām OHL čempionātā," sacīja Želubovskis.

Ar sešiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm OHL čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Želubovskis ieņem 6. vietu.

Septembra mēneša MVP balvu izcīnīja "Liepāja/Optibet" aizsargs Mārtiņš Freimanis, kurš arī šobrīd atrodas vadošajās pozīcijās OHL rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

"Optibet" hokeja līgas mēneša vērtīgāko spēlētāju nosaka čempionāta organizatori, statistiķi un LHF darbinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!