Foto: AP/Scanpix
Filadelfijas "Flyers", kurā spēlē latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, otrdien Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē ar 3:2 (1:0, 1:0, 0:2, 1:0) savā laukumā pagarinājumā pieveica Vašingtonas "Capitals" komandu, kurā par vārtsargu treneri strādā latvietis Artūrs Irbe.

Spēles pamatlaikā "Flyers" komandā vārtus guva Džefs Kārters un Klods Žirū, bet "Capitals" rindās ar precīziem metieniem izcēlās Maiks Knuble un Aleksandrs Ovečkins.

Uzvaru "Flyers" komandai spēles pagarinājumā nodrošināja Andreja Mezaroša precīzais raidījums.

Bārtulis jau ceturtajā spēlē pēc kārtas laukumā nedevās. Viņa vietu aizsardzībā atkal ieņēma 30 gadus vecais Mets Volkers.

Šosezon Bārtulis devies laukumā 12 "Flyers" komandas spēlēs, negūstot rezultativitātes punktus un izpelnoties negatīvu lietderības koeficientu -4.

Kā ziņots, šonedēļ komandas sastāvā pēc savainojuma izdziedēšanas varētu atgriezties "Flyers" vienības pieredzējušais aizsargs Kriss Pronžērs, kas vēl vairāk samazinās Bārtuļa iespējas iziet laukumā.

Pēc šīs spēles "Flyers" komanda ar 65 punktiem 46 spēlēs NHL Austrumu konferences kopvērtējuma tabulā joprojām ieņem pirmo vietu, izvirzoties arī visas līgas kopvērtējuma pirmajā pozīcijā, bet "Capitals" ar 58 punktiem 47 mačos Austrumu konferencē atrodas piektajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!