Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Filadelfijas "Flyers" galvenais treneris Pīters Laviolets pagarinājis līgumu par turpmāku vienības vadīšanu.

"Flyers" kluba ģenerālmenedžeris Pols Holmgrēns ASV medijiem atklājis, ka treneris piekritis pagarināt savu līgumu, taču precīzs tā termiņš netiek minēts.

Noprotams, ka līgums ar speciālistu pagarināts uz vairākiem gadiem.

Laviolets "Flyers" komandu sāka vadīt 2009.gada decembrī.

Laviolets, kurš 2006.gadā palīdzēja Karolīnas "Hurricanes" iegūt pirmo Stenlija kausu, no "Hurricanes" vienības galvenā trenera amata tika atbrīvots 2008.gada decembrī pēc gandrīz četru gadu ilga darba. Pirms tam viņš strādāja arī ar Ņujorkas "Islanders" komandu.

"Flyers" pavadītajā laikā komanda NHL regulārajā čempionātā svinējusi 122 uzvaras pamatlaikā, kas ir trešais labākais rādītājs starp visām Austrumu konferences komandām.

Kā ziņots, līdz šim tieši "Flyers" komandā spēlēja latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, tomēr jūlija sākumā klubs izpirka viņa līgumu.

Līdz ar to Bārtulim vairs nav nekādu darba attiecību ar "Flyers", bet uz jebkuru citu komandu aizsargs tagad var pāriet kā brīvais aģents jau ar jauniem nosacījumiem.

Pagājušās sezonas Stenlija kausa izcīņā "Flyers" nepārvarēja Austrumu konferences pusfināla barjeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!