Foto: LETA

Latvijas hokeja valstsvienības kandidāti Rīgā aizvadīja treniņu brīvā dabā trenera Arta Ābola vadībā.

Treniņā piedalījās vārtsargi Gustavs Dāvis Grigals, Artūrs Šilovs, kā arī laukuma spēlētāji Kristaps Baževičs, Oskars Batņa, Frenks Razgals, Eduards Tralmaks, Roberts Lipsbergs, Emīls Ģēģeris, Miks Tumānovs, Kristiāns Rubīns, Artūls Salija, Jānis Švanenbergs, Ņikita Mateiko, Kristaps Zīle un citi.

Nelielā nometne sarīkota, lai palīdzētu hokejistiem sagatavoties nākamajai sezonai. Pa trim ledus treniņiem būs gan šonedēļ, gan nākamnedēļ.

Artis Ābols aizvadītajā sezonā strādāja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas "Dinamo", bet vienības vadība pēc sezonas neturpināja sadarbību ar visu treneru štābu. Bijušais hokejists jarīdzan au ceturto gadu strādā kā Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija asistents.

Jau vēstīts, ka pašreizējās koronavīrusa Covid-19 krīzes dēļ Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) padome piekrita atlikt vīriešu Pekinas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrus uz 2021. gada augustu.

Turnīri iepriekš bija paredzēti no 2020. gada 27. līdz 30. augustam. Slovākijai savā apakšgrupā jāuzņem Baltkrieviju, Austriju un Poliju, Latvijas izlase Rīgā spēlēs pret Francijas, Itālijas un Ungārijas valstsvienībām, bet Norvēģija mājinieku lomā izspēlēs turnīru ar Dānijas, Dienvidkorejas un Slovēnijas izlasēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!