Foto: Publicitātes foto
Otro gadu pēc kārtas četru Latvijas hokeja klubu jaunie spēlētāji noskaidro Kārļa Skrastiņa piemiņas kausa turnīra "Dzelzs vīrs" uzvarētājus, un par pirmā posma uzvarētājiem kļuva hokeja skolas "Rīga" komanda, informē turnīra rīkotāji.

Turnīra atklāšanas posmu tradicionāli uzņēma Olaines pilsētas slidotava, un uz ledus izgāja četras U11 vecuma grupas komandas — no hokeja kluba "BHC 37", hokeja skolas "Rīga", hokeja skolas "Mogo" un hokeja kluba "Ogre Juniors". Turnīra kausa ieguvēju noteiks pēc četriem posmiem.

Pirmajā posmā 1. vietā ar pieciem punktiem ierindojās HS "Rīga", otrajā vietā ar četriem punktiem "BHC37",trešajā vietā ar diviem punktiem HS "Mogo" un ceturtajā vietā ar vienu punktu šoreiz palika HK "Ogre Juniors".

Turnīrs "Dzelzs vīrs" ir iniciatīva, kas izveidota 2017. gadā, lai godinātu Kārļa Skrastiņa sasniegto, kā arī turpinātu viņa iesākto darbu jauno hokeja censoņu atbalstam, dodot jauniešiem iespēju attīstīties un augt par spēcīgu jauno Latvijas hokejistu paaudzi. Pasākuma idejas autors un rīkotājs ir Oskara Bārtuļa hokeja klubs bērniem "BHC 37".

"Kā lielākās hokeja skolas vadītājs, augstu novērtēju biedrības "Jaunie Censoņi" iniciatīvu un uzņēmību turpināt attīstīt Kārļa Skrastiņa piemiņai veltīto hokeja turnīru bērniem "Dzelzs vīrs". Kopīgi pie turnīra strādājam jau otro gadu un esmu pārliecināts, ka šis ir veids, kā mēs varam audzēt un sekmēt jauno hokejistu patriotismu, kā arī arvien turēt godā mūsu lielo spēlētāju piemiņu, jo iespējams vēl paies virkne gadu, līdz atkal kāds Latvijas hokejists sasniegs tik augstu latiņu, kā Kārlis Skrastiņš. Uz to mums jaunā paaudze jāvirza un jāiedvesmo," saka hokeja skolas "Rīga" vadītājs Kārlis Vents.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!