Foto: Publicitātes foto
Latvijas U-20 hokeja izlase galvenā trenera Kārļa Zirņa vadībā šonedēļ uzsākusi gatavošanos 2018. gada pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupā, kas no 10. līdz 16. decembrim risināsies Francijā.

Lielākais kandidātu pulks U-20 izlasei pievienosies šo piektdien, 1.decembrī. Savukārt Francijā Latvijas izlases rindas pastiprinās Ziemeļamerikā spēlējošie uzbrucēji Renārs Krastenbergs un Roberts Bļugers.

Izlases galvenais treneris Kārlis Zirnis un komandas ģenerālmenedžeris Juris Opuļskis kandidātu sarakstā iekļāvuši 37 spēlētājus (četrus vārtsargus, 14 aizsargus un 19 uzbrucējus), kuri pretendēs uz vietu valstsvienības sastāvā.

Uz Franciju komanda dosies 5.decembrī, tur pirms pasaules čempionāta plānots aizvadīt pa vienai pārbaudes spēlei ar Kazahstānu un mājinieci Franciju.

Gatavojoties pasaules čempionātam Francijā, Latvijas izlases spēlētāji šā gada maijā piedalījās Melnās jūras kausā Sočos, jūlijā aizvadīja treniņnometni Brocēnos un Rīgā, kā arī novembra beigās startēja turnīrā Ventspilī.

Latvijas izlase pasaules čempionāta pirmajā divīzijā A grupā spēlēs kopā ar Kazahstānu, Vāciju, Austriju, Ungāriju un mājiniekiem Franciju. Elites divīzijai kvalificēsies grupas uzvarētāji.

Pasaules čempionāta kalendārs pirmās divīzijas A grupā:

10. decembris Ungārija - Latvija
11. decembris Latvija - Kazahstāna
13. decembris Latvija - Austrija
14. decembris Francija - Latvija
16. decembris Latvija - Vācija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!