Latvijas hokeja izlases aizsargs Ralfs Freibergs piektdien Čehijas ekstralīgas spēlē mājās izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, taču Brno "Kometa" savās mājās piedzīvoja sagrāvi pret Pilzenes klubu.

"Kometa" ar rezultātu 3:7 (0:2, 2:2, 1:3) piekāpās Pilzenes vienībai "Škoda".

Freibergs mača 33. minūtē panāca rezultātu 2:3 un asistēja Martina Zatoviča precīzajam raidījumam vairākumā, rezultātam kļūstot 3:5.

Aizsargs laukumā pavadīja 18 minūtes un nopelnīja divas soda minūtes, beidzot spēli ar +/- rādītāju mīnus trīs. Freibergs atzīmējās ar trim metieniem pa vārtiem, kā arī bloķēja vienu pretinieku raidījumu.

Divus rezultativitātes punktus komandā sakrāja arī Jakubs Klepišs (1+1) un Tomāšs Vincours (0+2).

Pilzenes komandas rindās trīs punkti Milanam Gulašam (2+1) un divi vārti Filipam Suhijam.

Divi mači ar Latvijas hokejistu pārstāvēto komandu līdzdalību – Tršinecas "Ocelārži" pret Liberecas "Bili Tygri" un Litvīnovas "Verva" pret Pardubices "Dinamo" – atcelti uz vēlāki laiku.

Komandām Covid-19 infekcijas dēļ aizvadot nevienādu spēļu skaitu, pēc divām spēlēm Gunta Galviņa Tršinecas "Ocelārži" ar sešiem punktiem ir piektajā vietā, kā nākamajai ar tikpat punktiem četrās spēlēs sekojot "Mlada Boleslav", kuru pārstāv Māris Bičevskis.

Bez punktiem ir 13. pozīcijā 14 komandu vidū esošā Ralfa Freiberga komanda Brno "Kometa", kas aizvadījusi vienu spēli, un Uvja Balinska un Oskara Cibuļska pārstāvētā Litvīnovas "Verva", kas aizvadījusi divus mačus un ieņem pēdējo vietu.

Šosezon Čehijas spēcīgākajā līgā spēlē 14 komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!