Foto: AFP/Scanpix/LETA
Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Bufalo "Sabres" piektdien sagādāja jau septīto zaudējumu pēc kārtas Detroitas "Red Wings" klubam, kamēr Zemgus Girgensons uzvarētāju rindās ar rezultatīvām darbībām neizcēlās.

"Sabres" viesos ar rezultātu 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) uzvarēja "Red Wings".

Girgensons laukumā pavadīja 16 minūtes un četras sekundes, no tām divas ar pusi nospēlējot mazākumā. Uzbrucējs uzvarēja 33% iemetienu, reizi atdeva ripu un pielietoja divus spēka paņēmienus, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Otrā perioda 12.minūtē vārtus ar metienu no zilās līnijas guva Džeiks Makeibs, kuram tas bija pirmais precīzais metiens šajā sezonā. Otrās trešdaļas atlikušajā laikā vārti vairs netika gūti, bet to ātri izdevās mainīt trešā perioda otrajā minūtē, kad vairākumu realizēja Sems Reinhārts. Hokejists, stāvēdams vārtu priekšā, noraudzījās, kā Viktors Olofsons un Džeks Aikels ar piespēlēm "sarausta gabalos" mājinieku aizsardzību, vēlāk ripu nogādājot pie Reinhārta.

Abos Bufalo komandas vārtus guvumos rezultatīvu piespēli atdeva kapteinis Aikels.

Sestdien laukumā dosies arī Pitsburgas "Penguins" ar Teodoru Bļugeru sastāvā. Pingvīniem būs jāspēlē pret Dalasas "Stars", kamēr Kolumbusas "Blue Jackets" tiksies ar Filadelfijas "Flyers". Pagaidām gan vēl nav zināms vai vārtos stāsies Elvis Merzļikins.

"Sabres" pagaidām ir vienīgā komanda NHL, kas spējusi izcīnīt deviņas uzvaras, tādējādi ieņemot pirmo vietu visā līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!