Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā ceturtdien devīto neveiksmi sezonā cieta Zemga Girgensona pārstāvētais klubs Bufalo "Sabres", kuru trenē Teds Nolans un Artūrs Irbe.

"Sabres" sezonas 11.mačā ar 2:3 pagarinājumā piekāpās Bostonas "Bruins", lai gan cīņas gaitā divreiz izvirzījās vadībā. Girgensons pie rezultativitātes punktiem netika, nospēlēja 17:18 minūtes, divreiz pielietoja spēka paņēmienu, reizi bloķēja pretinieku metienu, uzvarēja piecos no 12 iemetieniem, bet cīņu beidza ar negatīvu lietderības koeficientu "-1".

"Sabres" labā otrajā periodā vārtus guva Drūs Stefords un Tailers Eniss. Otrā perioda 12.minūtē "Bruins" spēlētājs Adams Makvaids izlīdzināja rezultātu 1:1 pēc tam, kad ripa skāra vienu no "Sabres" spēlētājiem un mainīja lidojuma virzienu. Arī trešā perioda 15.minūtē "Sabres" izlīdzinājumu 2:2 panāca pēc veiksmes – Luī Ēriksona metiens trāpīja citam Bostonas spēlētājam Bredam Marčandam pa roku un ielidoja vārtos. Pagarinājumā otrajā minūtē "Bruins" uzvaras vārtus guva Marčands.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!