Foto: AP/Scanpix/LETA

Sāpīgu zaudējumu cīņā par Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēlēm svētdien piedzīvojuši Bufalo "Sabres" hokejisti, kuri ar 1:4 atzina Ņūdžersijas "Devils" pārākumu.

Zemgus Girgensons "Sabres" rindās laukumā pavadīja 10:43 minūtes, kuru laikā izpildīja divus spēka paņēmienus un atzīmējās ar neitrālu lietderības koeficientu. Latvietis šosezon vien piecās spēlēs izpelnījies mazāku spēles laiku.


"Devils" vadībā izvirzījās spēles otrajā periodā, kad ar vārtiem atzīmējās Mailss Vuds un Džespers Brats. Sems Reinhārts perioda pēdējā minūtē vienus vārtus spēja atgūt, bet tie tā arī palika kā vienīgā Bufalo komandas atbilde.

"Domāju, ka parādījām centību, bet varējām būt agresīvāki. Pie vainas bija pāris pieļautās kļūdas," žurnālists Braiens Koziols citējis Girgensona pēc spēles teikto.

"Sabres" vienība joprojām atpaliek no izslēgšanas spēlēm pa sešiem punktiem, esot izcīnījusi 63 punktus 58 spēlēs. Vērtīgo astoto vietu Austrumu konferencē ieņem Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda.

Šīs spēles pretinieki "Devils" ar 54 punktiem dala konferences otrās vājākās komandas statusu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!