Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā svētdien Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda ar rezultātu 2:4 (1:3, 1:1, 0:0) izbraukumā piekāpās Edmontonas "Oilers" hokejistiem.

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 11:50 minūtes, kuru laikā metienus pa vārtiem neizdarīja, nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu, veica divus spēka paņēmienus, uzvarēja 38 procentos iemetienu un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficentu -1.

Latvietim šī spēle noslēdzās ātrāk nekā paredzēts, jo viņam vienā no mača epizodēm ripa trāpīja pa seju. Viņš devās uz ģērbtuvēm, kur viņam uzlika šuves.

"Sabres" komanda šajā mačā pirmā izvirzījās vadībā, precīzi metot Džekam Eikelam, bet tad trīs vārtus pēc kārtas sameta "Oilers". Rezultatīvi bija Tedijs Pursels, Džordans Eberle un Teilors Hals. Otrajā periodā Raiens O'Reilijs vienus vārtus "Sabres" atguva, bet Luka Gazdičs mājiniekiem guva ceturtos vārtus.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Sabres" ar 25 punktiem 27 spēlēs ir 13.vietā, par sešiem punktiem atpaliekot no izslēgšanas spēļu zonas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!