Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda ar rezultātu 1:3 zaudēja Karolīnas "Hurricanes", bet Tampabejas "Lightning" ar vārtsargu Kristeru Gudļevski rezervē ar 5:2 pārspēja Sentluisas "Blues".

Girgensons nospēlēja 13:03 minūtes, kuru laikā veica vienu spēka paņēmienu un uzvarēja 50 procentos iemetienu.

"Sabres" labā vienīgos vārtus guva Johans Larsons, bet "Hurricanes" rindās precīzi meta Džefs Skiners, Džastins Falks un Sebastjans Aho.

Savukārt "Lightning" mačā Gudļevskis no rezervistu soliņa noskatījās savas komandas uzvaru. "Lightning" komandas vārtus sargāja Andrejs Vasiļevskis, kurš tika galā ar 21 no 23 pretinieku metieniem.

Jau vēstīts, ka Gudļevskis izsaukts uz "Lightning", jo komandas pamatvārtsargs Bens Bišops guva savainojumu, kura dēļ nevarēs spēlēs līdz pat četrām nedēļām.

NHL kopvērtējumā "Lightning" ar 37 punktiem 34 spēlēs ir Austrumu konferences devītajā vietā, bet "Sabres", kura pēdējās spēlēs piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas, 32 mačos tikusi pie 32 punktiem, ieņemot 14.vietu 16 klubu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!