Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons no Bufalo "Sabres" mačā pret Floridas "Panthers" cerēja gūt vēl vienus vārtus un gūt pirmo "hat-trick" kopš jauniešu līgas laikiem," viņš pastāstīja intervijās Ziemeļamerikas medijiem.

Jau vēstīts, ka Girgensons ar diviem vārtu guvumiem palīdzēja "Sabres" vienībai NHL mačā ar rezultātu 5:2 pārspēt Floridas "Panthers". Girgensons šajā mačā guva savas komandas otros un piektos vārtus, pirmajā epizodē izdarot precīzu metienu kustībā uz priekšu, bet otrajā izdarot atkārtotu mēģinājumu no tuvas distances.

"Mēs daudz esam runājuši par to, ka biežāk jāizdara metieni pa vārtiem. Šoreiz es nolēmu nevis piespēlēt, bet izdarīt metienu, cerot uz to labāko," pēc spēles intervijā teica Girgensons.

Girgensons pauda prieku, ka šajā mačā ar atkārtotiem metieniem izdevās pārspēt vārtsargu, jo iepriekšējās cīņās šajā spēles aspektā veiksme nebija viņu pusē. "Savā otrajā golā devos uz vārtiem, izdarīju vienu metienu, bet tad pēc otrā metienā ripa ieslīdēja vārtos."

"Neesmu guvis "hat-trick" kopš jauniešu līgas laikiem. Cerēju, ka varētu tikt pie vēl viena gola, taču acīm redzot būs jāpagaida līdz citai reizei," viņš turpināja.

"Sabres" vienība bija apmierināta arī ar iepriekšējo spēli pret Bostonas "Bruins", lai arī tajā cīņā viņi palika bez uzvaras. "Es domāju, ka mums bija laba spēle pret Bostonu, taču nespējām izcīnīt uzvaru. Mēs turpinājām spēlēt veiksmīgi arī šodien," pauda latvietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!