Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien ar vārtu guvumu izcēlās latvietis Zemgus Girgensons, bet viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar rezultātu 2:3 pagarinājumā piekāpās Ņujorkas "Islanders".

Girgensons šajā mačā guva savas komandas pirmos vārtus, kad izlīdzināja rezultātu 1:1. Latvietis dežūrēja vārtu priekšā, sagaidīja Džeka Eikela piespēli no aizvārtes un precīzi meta no ļoti tuvas distances. Šis Girgensonam bija trešais vārtu guvums šajā NHL sezonā. Tāpat viņa kontā arī trīs rezultatīvas piespēles.

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 14:14 minūtes, kuru laikā izdarīja četrus metienus pa vārtiem un četras reizes bloķēja pretinieku metienus. Spēli viņš noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu.

"Sabres" labā vārtus guva arī Kails Okposo, bet "Islanders" sastāvā ar precīziem metieniem izcēlās Džeisons Čimera, Džošs Beilijs un Metjū Barzals, kurš pagarinājumā izrāva savai komandai uzvaru.

Austrumu konferencē "Sabres" ar 26 punktiem 37 spēlēs ir pēdējā pozīcijā, bet līgas kopvērtējumā Bufalo apsteidz tikai Arizonas "Coyotes".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!