Foto: AFP/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons ceturtdien nepiedalīsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, kur viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" savā laukumā tiksies ar Vankūveras "Canucks" hokejistiem.

Kā zināms, Girgensons otrdien guva savainojumu, kad mačā pret Ņujorkas "Islanders" viņam pirmajā periodā pa seju trāpīja komandas biedra Tailera Maiersa mestā ripa. Pēcāk latvietis laukumu atstāja un spēlē vairs nepiedalījās.

Tomēr ceturtdienas rīta treniņā Girgensons trenējās kopā ar komandas biedriem, bet nebija iekļauts nevienā uzbrucēju virknējumā, vēsta kluba oficiālais "Twitter" konts. Pēc tam arī komandas galvenais treneris Rons Rolstons atklāja, ka Latvijas hokejists gaidāmajā duelī nepiedalīsies, lai gan jūtas jau labāk nekā iepriekš.

Girgensons rīta treniņu aizvadīja, valkādams ķiveri ar režģi, kas nosedz seju.

Latvietis šosezon "Sabres" rindās paguvis aizvadīt astoņus mačus, kuru laikā izcēlies ar vieniem vārtiem un rezultatīvu piespēli, kā arī iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -2.

Tikmēr "Sabres" ar astoņās spēlēs izcīnītiem trim punktiem Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem priekšpēdējo, 15.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!