Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo "Sabres" un Latvijas izlases galvenais treneris Teds Nolans sarunā ar Ziemeļamerikas masu medijiem izteicās, ka latviešu uzbrucējs ir labā nozīmē "traks" un pat savainojuma brīdī raujas spēlēt.

Girgensons marta sākumā guva traumu, pēc kuras uzbrucējs tā arī nav atgriezies laukumā. Bija paredzēts, ka marta vidū hokejists varētu iziet laukumā, tomēr tas nenotika, un Girgensons nedevās kopā ar "Sabres" arī piecu izbraukuma spēļu sērijā. Tagad "Sabres" atgriezušies Bufalo un, iespējams, Girgensons atgriezīsies laukumā.

"Domāju, ka viņš šajā laikā, [kamēr komanda bija prom], slidoja. Taču par Girgensonu ir jāzina viena lieta: ja viņš slido kaut vai piecas minūtes, jau nākamajā dienā viņš grib spēlēt. Viņš ir viens no tiem puišiem, kuriem drīkst ļaut slidot tikai tad, kad trauma ir pilnībā izārstēta," teica Nolans.

"Sabres" komandai regulārajā sezonā vēl jāaizvada tikai astoņas spēles, no kurām četras būs mājās. Pēdējo spēli Bufalo komanda aizvadīs 13.aprīlī, bet pēc tam Nolans un Girgensons varēs pievienoties Latvijas izlasei pirms pasaules čempionāta Baltkrievijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!