Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien vēl vienu zaudējumu piedzīvoja Zemga Girgensona pārstāvētā un Teda Nolana trenētā Bufalo "Sabres" vienība, kas ar 1:5 (1:1, 0:2, 0:2) piekāpās vieniem no līgas līderiem Pitsburgas "Penguins".

Girgensons laukumā nospēlēja 14:08 minūtes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, reizi pielietoja spēka paņēmienu, uzvarēja trijos no sešiem iemetieniem, bet spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu "-2".

Lai gan spēles sestajā minūtē Drū Stefords vadībā izvirzīja "Sabres", turpinājumā Bufalo komanda ielaida piecus vārtus un piedzīvoja zaudējumu. Par "Penguins" uzvaras galvenajiem kaldinātājiem kļuva abas kluba zvaigznes Sidnijs Krosbijs un Jevgeņijs Malkins, kuri katrs guva pa vārtiem un vēl pa reizei asistēja vārtu guvumā. Vēl uzvarētājiem vārtus guva Harijs Zolnerčiks, Braians Gibsons un Džeims Nīls.

"Sabres" šī bija priekšpēdējā spēle pirms Soču olimpiskajām spēlēm, kas svinīgi tiks atklātas jau rīt. Ceturtdien "Sabres" viesos spēlēs pret Otavas "Senators", bet tad Girgensons un Nolans dosies uz Sočiem, kur pievienosies Latvijas izlasei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!