Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien zaudējumu piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" , kas savā laukumā ar rezultātu 1:5 piekāpās Karolīnas "Hurricanes".

Tā "Hurricanes" hokejistiem bija septītā uzvara pēc kārtas, un tā Austrumu konferences kopvērtējumā ierindojas otrajā pozīcijā, kamēr "Sabres" atrodama devītajā vietā.

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 12:34 minūtes, no kurām 39 sekundes nospēlēja mazākumā. Šajā laikā viņš trīs reizes meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu metienu, kā arī ieguva neitrālu lietderības koeficientu.

"Hurricanes" maču iesāka ļoti vētraini, vārtus gūstot jau trešajā minūtē, kad precīzs bija Sebastjans Aho. Turpmāko desmit minūšu laikā precīzi bija arī Stefans Nesens un Brents Bērns, bet 15. minūtē vienīgos "Sabres" vārtus guva Alekss Tuks. Trešajā trešdaļā Karolīnas labā precīzi meta arī Dereks Stepans un Džordans Martinuks.

Viens no "Sabres" līderiem Teidžs Tompsons, kurš iekļuvis NHL Zvaigžņu spēlē, otrajā trešdaļā guva ķermeņa augšdaļas savainojumu, un viņš uz trešo periodu laukumā vairs neatgriezās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!