Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē Zemgus Girgensons palīdzēja Bufalo "Sabres" hokejistiem ar rezultātu 5:4 pagarinājumā izbraukumā pārspēt Vašingtonas "Capitals", bet Elvis Merzļikins palika Kolumbusas "Blue Jackets" rezervē komandas zaudējumā viesos ar rezultātu 0:4 Otavas "Senators" vienībai.

Girgensons šajā mačā darbojās ceturtajā uzbrucēju virknējumā kopā ar Kailu Okposo un Peitonu Krebsu un nospēlēja 13:22 minūtes, šoreiz laukumā darbojoties tikai vienādos sastāvos. Viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem un pielietoja divus spēka paņēmienus, bet maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Sabres" uzvaru nodrošināja Teidžs Tompsons, kurš izcēlās ar trīs vārtu guvumiem un uzvaru nesošo metienu pagarinājumā. Pirmajā trešdaļā Bufalo komandai vārtus guva Alekss Taks, bet Sonijs Milano bija precīzs "Capitals labā. "Sabres" hokejisti šajā mačā ieguva divu vārtu pārsvaru, kad pēc Tompsona otrā precīzā metiena rezultāts kļuva 3:1.

Otrajā trešdaļā "Capitals" komandai vienus vārtus atspēlēja Aleksandrs Ovečkins, bet trešajā trešdaļā Niks Douds un Ovečkins izvirzīja savu komandu vadībā. Tailers Džosts izlīdzināja rezultātu, bet Tompsons nodrošināja "Sabres" panākumu.

"Blue Jackets" mačā Jonass Korpisalo atvairīja 30 no 33 "Sentaros" hokejistu metieniem. Merzļikins laukumā nav devies kopš 13. decembra.

"Senators" labā ar precīziem metieniem izcēlās Deriks Brasārs, Tims Šticle, Dreiks Batersons un Ostins Vatsons.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Sabres" ar 40 punktiem 36 spēlēs ierindojas 10. vietā, bet "Blue Jackets" ar 24 punktiem 36 spēlēs ir pēdējā, 16. pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!