Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis sestdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē līdz otrā perioda 13. minūtei ielaida četrus vārtus, kā dēļ tika nomainīts.

Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch" viesos ar 1:6 (1:2, 0:3, 0:1) piekāpās Sentdžonsas "IceCaps".

Gudļevskis līdz otrā perioda 13.minūtei atvairīja 16 no 20 pretinieku mestajām ripām, bet vēlāk viņa vietā stājās Edams Vilkokss, kurš tvēra 15 no 17 metieniem.

Gudļevskis šosezon 27 spēlēs vidēji ielaidis 2,74 ripas un atvairījis 89,1% metienu.

Tikmēr uzvaru sestdien izcīnīja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda", kas viesos ar 2:0 (1:0, 1:0, 0:0) pārspēja Ontario "Reign" komandu.

Jevpalovs šajā mačā divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, cīņu noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Latvijas hokejists šosezon kopumā 44 mačos guvis desmit vārtus un veicis sešas rezultatīvas piespēles, kas jau šobrīd ir rezultatīvāka sezona nekā iepriekšējā, kad viņš nospēlēja 60 spēles.

Savukārt zaudējumu sestdien cieta Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" komanda, kas viesos ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) piekāpās Springfīldas "Thunderbirds".

Bļugers šajā spēlē divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bļugeram šosezon 31 mačā izdevies iekrāt piecus vārtus un 14 rezultatīvas piespēles.

AHL regulārā čempionāta kopvērtējumā Atlantijas divīzijas un visas līgas līdere joprojām ir "Penguins" komanda, kas 53 mačos tikusi pie 77 punktiem, bet Ziemeļu divīzijas galvgalī ar 59 punktiem 51 spēlē ir "Crunch".

Savukārt Klusā okeāna divīzijā pirmo vietu ar 64 punktiem 45 mačos ieņem "Barracuda". Šī vienība visā līgā ieņem otro vietu, jo kopvērtējumā tiek skaitīti procentuāli iegūtie punkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!