Foto: F64

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien gāja laukumā uz maiņu un ielaida trīs vārtus, bet viņa pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch" piedzīvoja zaudējumu Amerikas hokeja līgas (AHL) spēlē.

"Crunch" viesos ar 1:5 (0:3, 1:0, 0:2) zaudēja Hēršijas "Bears" komandai.

Sirakjūsas vienība spēli sāka ar Edamu Vilkoku vārtos, taču viņš līdz 13.minūtei ielaida divas ripas, atvairot vien divus no četriem metieniem, tāpēc laukumā devās Gudļevskis. Viņš tika galā ar 15 no 18 pretinieku metieniem, taču "Crunch" cieta sagrāvi.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Kriss Burks un Kristiāns Tomass.

Gudļevskis šosezon sešos mačos vidēji ielaidis 3,47 ripas un atvairījis 84,9% metienu.

Citā mačā Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" viesos ar 2:3 (1:0, 0:1, 1:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienos zaudēja Sandjego "Gulls" komandai.

Jevpalovs pa vārtiem nemeta un spēli beidza ar neitrālu lietderības rādītāju.

Šosezon Jevpalovs desmit spēlēs guvis vienus vārtus un ir ticis pie pozitīva lietderības rādītāja +1.

Tikmēr Rihards Bukarts nepiedalījās Springfīldas "Thunderbirds" zaudējumā ar 4:5 (2:0, 1:2, 1:2, 0:1) pagarinājumā pret Jūtikas "Comets". Tāpat traumas dēļ joprojām nespēlē Teodors Bļugers, kura pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" ar 4:3 (0:0, 3:2, 1:1) uzvarēja Bridžportas "Sound Tigers".

Bukarts šosezon 11 spēlēs atdevis divas rezultatīvas piespēles, tiekot pie negatīva lietderības koeficienta -2, bet Bļugers šosezon vēl nav spēlējis.

AHL regulārā čempionāta kopvērtējumā Atlantijas divīzijā "Penguins" ar 23 punktiem 15 mačos ir pirmajā vietā, turklāt komanda ir arī līgas līdere, kamēr "Thunderbirds" komanda ar 17 punktiem ieņem piekto pozīciju.

Tikmēr Ziemeļu divīzijas kopvērtējumā Sirakjūsas "Crunch" ar 15 punktiem ir trešā, bet Klusā okeāna divīzijā Sanhosē "Barracuda" ar 12 punktiem desmit spēlēs atrodama trešajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!