Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja vārtsargs Kristers Gudļevskis šobrīd smagi strādā, lai uzlabotu savas prasmes, un viņš tic, ka Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Tampabejas "Lightning" vadība to novērtēs.

"Es koncentrējos uz savu spēli. Tampabeja ir godīga organizācija," Amerikas hokeja līgas (AHL) mājaslapā citēts Gudļevskis. "Tas nepalīdz, ja visu laiku domā par paaugstinājumu. Es saprotu, cik smagi ir nokļūt "Lightning" komandā. Es ticu, ja tu smagi strādā, tad tu nopelni to, ko esi pelnījis."

Šosezon Gudļevskis "Lightning" fārmklubā AHL Sirakūzas "Crunch" komandā aizvadījis piecas spēles, kurās vidēji ielaidis 2,76 ripas un atvairījis 90,8 procentus pretinieku metienu.

"Šogad "Crunch" komandā jūtos drošāk. Pagājušajā gadā es spēlēju visur. Man nebija sajūta, ka šī ir mana komanda. Šogad ir citādāk un man jādara viss, lai iekļūtu AHL izslēgšanas spēlēs," turpināja Gudļevskis.

Gudļevskis atzina, ka pagājušajā sezonā viņš nav bijis apmierināts ar savu sniegumu Ziemeļamerikā, jo katra spēle mentāli bija smaga. Tāpat viņš nesatraucas, ka šogad par vietu vārtos jākonkurē ar krievu talantu Andreju Vasiļevski, jo spēles laiks abiem tiek dalīts uz pusēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!