Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis nespēja palīdzēt savai komandai Sirakjūzas "Crunch" Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien uzvarēt Providensas "Bruins" vienību.

Spēlējot savā laukumā, "Crunch" zaudēja ar 1:3 (0:1, 1:1, 0:1). Tiesa, tikai divi vārti ir uz Gudļevaska sirdsapziņas - trešos "Bruins" guva, raidot ripu tukšos vārtos, kad pamatlaika beigās latviešu vārtsargs tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju. Tādējādi Gudļevskis atvairīja 32 no 34 metieniem pa saviem vārtiem.

Vienīgos vārtus Sirakjūzas komandas labā guva Maiks Helmo. Uzvarētājiem vārtus guva Šons Kuralijs, Džeiks Debrusks un Frenks Vatrano.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Crunch" joprojām saglabā vietu "play-off" zonā, ieņemot ceturto pozīciju, par sešiem punktiem atpaliekot no konferences līderiem Vilksbarras/Skrantonas "Penguins", kuriem ir par vienu spēli un trim uzvarām vairāk.

Svētdien spēli AHL čempionātā aizvadīja arī Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" vienība, kas pagarinājumā ar 3:4 (2:1, 1:1, 0:1, 0:1) izbraukumā piekāpās Ontario "Reign" vienībai. Latvijas hokejists šai mačā palika bez rezultativitātes punktiem, bez noraidījumiem, un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu, "0".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!