Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis ceturtdien Vācijas DEL līgas čempionātā debitēja ar uzvaru, kaldinot savas komandas Brēmenhāfenes "Fischtown Pinguins" uzvaru.

"Fischtown Pinguins" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (1:0, 1:1, 2:0) uzvarēja Švēningeras "Wild Wings", kas ir čempionāta vājākā vienība.

Gudļevskis vārtos aizvadīja visu spēli un tika galā ar 28 no 29 pretinieku metieniem.

Brēmenhāfenes komandā ar vārtiem izcēlās Jans Urbas, Miha Verličs, Ross Mauermens un Marks Cengerle. Vienīgos viesu vārtus iemeta Juliāns Kornelli.

Latvijas vārtu vīrs vienīgo reizi kapitulēja otrā perioda ceturtajā minūtē, viesiem panākot rezultātu 1:2. Mauermens un Cengerle trešajā periodā ripu raidīja jau tukšos vārtos, viesiem nespējot atspēlēties.

Brēmenhāfenes komanda nākamo spēli aizvadīs svētdien, kad tiksies ar "ERC Ingolstadt" vienību.

"Fischtown Pinguins" Vācijas čempionātā aizvadījusi 24 spēles un ar 36 punktiem ieņem septīto pozīciju.

Jau ziņots, ka Gudļevskis Brēmerhāfenes klubā ieradies pēc tam, kad pagājušajā nedēļā traumu guva vienības pamatvārtsargs čehs Tomāšs Pēperle. Pēperle treniņā guva rokas savainojumu, kas viņam piespiedis uz vairākām nedēļām izkrist no ierindas.

Aikrauklietis ar klubu vienojies par līgumu līdz šīs sezonas beigām un tā rindās spēlēs ar 37. numuru.

Šo sezonu Gudļevskis uzsāka Rīgas "Dinamo" rindās, taču pēc vārtos aizvadītām deviņām spēlēm, kurās vidēji savos vārtos tika ielaistas 3,45 ripas un vārtos atvairīti 86,3 procenti metienu, klubs nolēma no viņa pakalpojumiem atteikties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!