Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas “Avangard” galvenais treneris Bobs Hārtlijs pirmdien, 7. septembrī, svin 60 gadu jubileju. Krievijas izdevums “Match TV” kanādiešu hokeja ekspertam uzdevis 60 jautājumus un vienā no atbildēm Hārtlijs atzinis, ka vēlētos tikties ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Žurnālists Hārtlijam pēdējā jautājumā vaicājis: “Jums ir iespēja uzaicināt uz dzimšanas dienu vienu cilvēku, kas dzīvo mūsdienās. Kurš tas būtu? “

“Dzīvē man ir daudz kas piepildījies, par ko sapņoju. Bet ir viena lieta, kas nav. Es gan nesekoju politikai… Bet redzēju šo cilvēku, kā viņš spēlē hokeju un gūst daudz vārtu,” atbild Hārtlijs. “Nu es gribētu tikties ar Vladimiru Putinu. Varu teikt, ka tas ir milzīgs sapnis. Gribētos aprunāties ar Vladimiru Putinu, kurš tik daudz dara Krievijas labā. Būtu ļoti interesanti. Gribētu viņam paspiest roku.”

Latvijas valstsvienību Hārtlijs trenē kopš 2016. gada nogales. Viņš ir ceturtais ārzemnieks, kas vada Latvijas izlasi. Hārtlija vadībā Latvijas izlase divos pasaules čempionātos ieņēma desmito vietu, bet reizi iekļuva ceturtdaļfinālā, kopvērtējumā paliekot astotā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!