Foto: Optibet Hokeja līga
Hokeja skola "Rīga" trešdien "Optibet" "Optibet" Hokeja līgas (OHL) mačā, gūstot trīs vārtus trešajā trešdaļā, izcīnīja panākumu.

Rīdzinieki izbraukumā ar rezultātu 7:4 (1:2, 3:2, 3:0) uzvarēja "Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga" (DLSS/"Dinaburga").

Pirmajā trešdaļā desmitajā minūtē daugavpiliešus vadībā izvirzīja Maksims Galilejevs, bet mazāk nekā divas minūtes pēc tam rezultātu izlīdzināja Raivis Strazdiņš. Trešdaļas pēdējā minūtē Edgars Petrovs atguva vienu vārtu pārsvaru Daugavpils komandai.

Otrais periods sākās ar Daniila Andrejeva vārtiem, kas ļāva daugavpiliešiem panākt 3:1, taču Hokeja skola "Rīga", vārtus gūstot Valteram Niedrājam un Tomam Motam, atkal rezultātu padarīja neizšķirtu.

30.spēles minūtē rīdzinieki pirmo reizi izvirzījās vadībā, vārtus gūstot Oskaram Nilam Briedim, tomēr nedaudz vairāk kā divas minūtes līdz trešdaļas beigām 4:4 panāca Džaivons Lamarke.

Noslēdzošajā trešdaļā rīdzinieki guva trīs bezatbildes vārtus, precīziem esot Aleksam Simanovičam, Antonam Macijevskim un Kristeram Ansonam.

Turnīra tabulas galvgalī ar 16 punktiem astoņos mačos ir izvirzījusies "Mogo"/LSPA komanda. 15 punkti deviņās spēlēs ir "Zemgale"/LLU, ar 14 punktiem astoņās spēlēs seko Rīgas "Dinamo", kamēr deviņus punktus astoņos mačos guvusi Hokeja skola "Rīga". Piektā ar četriem punktiem sešās spēlēs ir Viļņas "7bet-Hockey Punks", sestajā pozīcijā ar tādu pašu bilanci ir Kauņas "City", ar diviem punktiem septiņās spēlēs seko Rīgas "Prizma" un "Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga", bet pēdējā ir piecos mačos zaudējusī Elektrēnu "Energija".

Šosezon līgā spēlēs deviņas komandas - sešas no Latvijas un trīs no Lietuvas.

2021./2022.gada sezonā savu pirmo Latvijas čempionu titulu izcīnīja Jelgavas "Zemgale"/LLU, sērijā ar 4-0 pieveicot līdzšinējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!